JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Gyógynövény-Illatszer Szaküzlet

Természetesen! A regisztráció nem feltétele a vásárlásnak, azonban regisztrált vásárlóként gyorsabban tud vásárolni, naprakész lehet a rendelései állapotát illetően, és figyelemmel kísérheti korábbi rendeléseit is.
Igen, amint e-mailen visszaigazolta a linke kattintva vagy beírta az e-mailen kapott kódját.
Első rendelés esetén kérjük regisztráljon oldalunkon a Regisztráció gombra kattintva! Amennyiben regisztráció nélkül szeretne vásárolni, ezt a lépést kihagyhatja. Sikeres regisztráció után a Belépés gomb segítségével jelentkezzen be oldalunkra. Adatai ellenőrzése után elkezdheti megtölteni virtuális kosarát a kívánt termékekkel. Mikor az összes megvásárolni kívánt terméket elhelyezte a kosarában, ellenőrizheti annak tartalmát a jobb felső sarokban látható kosár ikonra kattintva. Ezen a felületen még módosíthatja rendelését, majd a Tovább a pénztárhoz gomb segítségével véglegesítheti azt. Ha nem regisztrált felhasználóként vásárol, úgy adatai egyszeri megadása után fixálhatja megrendelését. A végösszeg házhozszállítás esetén tartalmazza a szállítás díját is. Ha képernyőjén megjelenik a „Köszönjük a megrendelését” szöveg, vásárlása sikeres volt!

Gyorskereső

Gyártók
Elfogadjuk