BIOrganik Bio Lucernamag(200g)
Összetevők: lucernamag*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
Csíráztatás menete: áztassa be a magokat éjszakára. Reggel öntse le…
Dénes Natura Brokkoli Raab Csíráztatásra (200g)
Felhasználási javaslat:
Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm
Vegyületeiben a…
Dénes Natura Fekete Retekmag Csíráztatásra (200g)
Szín: zöld levél, zöld csíra
Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz
Csíráztatás: 12 óra áztatás után
Csírázási idő: 3-5 nap.…
Dénes Natura Napraforgó Csíráztatásra (200g)
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus)
Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
Hőmérséklet 21 °C.
Öblítés naponta kétszer.
Csírázási idő: 5-6 nap
Fontos, hogy a magvak ne…
Geo Bio Lucerna csíráztatáshoz(40g)
A lucerna(ALFALFA) csírája lúgosítja a vért és jótékony koleszterinszint csökkentő. A népi gyógyászatból ismert ízületi gyulladáscsökkentő, reuma és köszvény elleni…
Kertimag Búzamag Csíráztatásra(50g)
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta…
Natura Lucerna csíráztatásra(200g)
Áztatási idő 24 óra.
Öblítés naponta kétszer.
Csíráztatási idő: 3 nap.
Csírahossz 2 mm.
Sokféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.…
Natura Retekmag csíráztatásra(200g)
Csíráztatási idő: 8 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3-4 nap. Csírahossz: kb. 3-4 mm. Enyhén csípős ízű.
Magyar…
Natura Vöröshere csíráztatásra(200g)
Fellelhető az összes nyomelem, ami a mirigyek működéséhez és normális funkciójához elengedhetetlen. A, B, C, D, E, G, K vitamint,…
Rédei Bio Retekmag Csíráztatásra (30g)
Feldolgozatlan termék, amely egyetlen összetevőből áll, BIO RETEKMAG.
Csíráztatás:
Tegyünk 1-2 evőkanál retekmagot eg szrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt…