JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.
Show: Minden gyártóBIOrganikDénes-Natura Kft.GEOKertimag rédeNaturaRédei
BIOrganik Bio Lucernamag(200g)
Összetevők: lucernamag* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Csíráztatás menete: áztassa be a magokat éjszakára. Reggel öntse le…
Dénes Natura Brokkoli Raab Csíráztatásra (200g)
Felhasználási javaslat: Csíráztatás: 4 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Csíra hossza: kb. 6-8 mm Vegyületeiben a…
Dénes Natura Napraforgó Csíráztatásra (200g)
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap Fontos, hogy a magvak ne…
Geo Bio Lucerna csíráztatáshoz(40g)
A lucerna(ALFALFA) csírája lúgosítja a vért és jótékony koleszterinszint csökkentő. A népi gyógyászatból ismert ízületi gyulladáscsökkentő, reuma és köszvény elleni…
Kertimag Búzamag Csíráztatásra(50g)
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta…
Natura Lucerna csíráztatásra(200g)
Áztatási idő 24 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz 2 mm. Sokféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.…
Natura Retekmag csíráztatásra(200g)
Csíráztatási idő: 8 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3-4 nap. Csírahossz: kb. 3-4 mm. Enyhén csípős ízű. Magyar…
Natura Vöröshere csíráztatásra(200g)
Fellelhető az összes nyomelem, ami a mirigyek működéséhez és normális funkciójához elengedhetetlen. A, B, C, D, E, G, K vitamint,…
Rédei Bio Retekmag Csíráztatásra (30g)
Feldolgozatlan termék, amely egyetlen összetevőből áll, BIO RETEKMAG. Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál retekmagot eg szrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt…